Končno na svojem!

Imeti svoj salon je bila tiha želja, ki je na plano privrela po temeljitem premisleku.

 Četrt stoletja že delam v svojem poklicu. Takoj po končanem šolanju v Ljubljani sem dobila zaposlitev v medicinskem velnesu, kjer sem pridobila bogate in zelo dragocene izkušnje, za katere sem še danes zelo hvaležna.

Ljubezen me je nato pripeljala iz Ljubljane v Novo mesto. Zaposlitev sem poiskala v velnesu Term Krka, kjer sem zopet imela priložnost delovati v dobrih delovnih pogojih in pridobiti mnogo koristnih delovnih izkušenj. Ob delu sem se redno izobraževala, v svojem delovnem okolju sem resnično uživala, vodila me je predvsem ljubezen do dela z ljudmi.

Zadnja leta pa se je v meni prebudila želja, da bi si le ustvarila nekaj svojega, da bi lahko uresničila svoje ideje ter z individualnim pristopom strankam ponudila nekaj več. Priložnost je bila in tukaj sem, v mojem Jojoba kotičku!

ursa-sefran-salon-jojoba-novo-mesto

Kozmetični poklic ni samo skrb za lepši in mlajši izgled. Nemalokrat si stranke izberejo kozmetične storitve zato, da si vzamejo trenutek zase, se sprostijo in umaknejo od stresnega vsakdanjika. Vsem strankam nudim kakovostne storitve s kakovostnimi izdelki, v lepem, urejenem in sproščenem okolju. V poplavi kozmetičnih storitev in izdelkov se je težko znajti, zato je tudi dober nasvet vedno dobrodošel.

In od kod ime Jojoba? Jojobino olje je po svoji sestavi zelo blizu kožni maščobi, zato ga koža dobro prenaša, se hitro vpije, kožo intenzivno vlaži, jo ščiti, preprečuje širjenje bakterij in deluje protivnetno. Zaradi svojih blagodejnih učinkov, je jojobino olje sestavni del mnogih kozmetičnih izdelkov.

Tako si želim, da bi bilo doživetje v mojem salonu tako kot jojobino olje, prijazno in blagodejno. Vabljeni!