nega-koze-kozmeticni-salon-jojoba-novo-mesto

Nega obraza

Ob obisku se s stranko posvetujemo ter glede na želje in potrebe izberemo ustrezno nego. Naše nege obraza so individualno prilagojene, primerne so za ženske in moške. Ob negi priporočamo ustrezen način nadaljnje in izdelke za doma. V Jojobi poskrbimo, da vam bo lepo, Naj bo obisk pri nas nepozaben ritual za dušo in telo!  

Vrhunska kozmetika

Uporabljamo vrhunsko francosko profesionalno kozmetiko Sothys, s
katero lahko zadovoljimo prav vsak
tip in stanje kože. 

Nekaj več

Med nego vas tudi pocrkljamo. V času
počitka po nanosu maske lahko izbirate
med masažo stopal, rok ali vratu.

Osnovne nege obraza

Osnovno nego priporočamo vsakomur. Idealen obisk je vsakih šest tednov ali vsaj štirikrat letno. Vsaki koži poleg dnevne nege doma dobro dene tudi salonska osvežitev.

75 minut, 63 €
Osnovna nega obraza

Nega zajema površinsko in globinsko čiščenje, masažo in masko obraza, korekcijo obrvi in ostalih odvečnih dlačic, posvet o koži in svetovanje za nego doma. Primerna je predvsem za tiste, ki na negi še niste bili ali želite samo osnovno osvežitev.

60 minut, 52 €
Nega najstniške kože

Z nežnimi izdelki, primernimi za najstnike, pripravimo kožo za globinsko čiščenje in jo glo-binsko očistimo, sledita kratka masaža ter pomirjevalna maska.

Stranko poučimo o pravilni negi doma in priporočamo ustrezne izdelke.

40 minut, 42 €
Nega za osnovnošolce

Nega za mlade gospodične in gospodiče, ki nimajo težav s kožo, bi pa jo želeli osvežiti in se naučiti pravilne nege doma. Nega zajema površinsko čiščenje, nežni piling, masažo z masažno kremo ali oljem ter zaklju-ček s primerno kremo. Ob koncu je še posvet o negi kože doma.

Kratke osvežilne nege

Kratko osvežitev si privoščimo, ko nega z globinskim čiščenjem še ni potrebna. Osvežilno nego ali le masažo lahko naredimo pogosteje, kadarkoli si zaželimo nekaj več za svoj obraz.

50 minut, 50 €
Piling, masaža in in maska obraza

Hitra osvežitev, ko daljša nega še ni potrebna, ali kar tako. Uporabimo piling, primeren tipu kože, sledi masaža obraza, vratu in dekolteja z naravnim oljem ali masažno kremo, po masaži nanesemo osvežilno masko ter zaključimo s serumom in kremo.

25 minut, 20 €
Masaža obraza, vratu in dekolteja

Masaža obraza, vratu in dekolteja z nevtralnim oljem za hitro sprostitev, da se za trenutek ustavi čas in sprostijo misli.30 minut, 25 €
Masaža obraza z negovalnim oljem

Masaža za blagodejno sproščanje in nego kože.
Za masažo obraza, vratu in dekolteja uporabimo bogato naravno negovalno olje ali maslo, zaključimo s primerno kremo.

Sprecifične nege obraza

Specifične nege obraza so namenjene predvsem nečisti ali občutljivi koži, ko je potrebno uporabiti posebne negovalne sestavine, ki z močjo narave blagodejno učinkujejo na določeno problematiko kože.

75 minut, 63 €
Nega problematične - nečiste kože

Nega za težavno nečisto kožo za absorpcijo nečistoč in odstranitev odmrle kože, za bolj zdravo, čisto in jasno polt. Z izbranimi sestavinami nega uspešno vpliva na proces poroženevanja, deluje antiseptično, uravnava nastanek sebuma. Kožo po čiščenju pomirimo s hladilno masko ter zaključimo s kremo s pomirjevalnimi eteričnimi olji.


75 minut, 63 €
Nega občutljive kože - pomiritvena nega

Učinkovitost termalne vode SpaTM (dragocena naravna izvirska mineralna voda iz zaščitenega območja), naravni izvlečki modrega agerata, rjavih alg in naravnih polisaharidov vidno zmanjšajo rdečico, omejijo vnetno reakcijo, ustvarijo naraven zaščitni sloj, zagotovijo mehak in lagoden občutek, uravnovesijo delovanje kože in zvišajo njen tolerančni prag.


75 minut, 65 €
Obnovitvena kislinska nega 

Popolna prenova kože z odstranitvijo odmrlih celic in spodbujanjem obnavljanja celic. Kozmetični piling z optimizirano kombinacijo glikolne in salicilne kisline za regulacijo keratina in spodbujanje delovanja celic. Kožo z dovršenim postopkom pripravimo na nanos kislin, po delovanju kislin kožo z aktivnimi učinkovinami pomirimo, ponovno vzpostavimo ravnovesje ter zaščitimo. 

Kot dodatek izbrani negi, doplačilo 15 €
Osvežitveni profesionalni kislinski piling 

Hitra osvežitev s kislinskim pilingom za izboljšanje teksture kože, v trenutku zagotovi sijaj, gladkost, svetlejšo ter enakomernejšo polt.
Glikolna in salicilna kislina odstranita odmrle kožne celice, preprečujeta mašenje por, izboljšata sijaj in čistost kože. Piling lahko izvajamo samostojno ali kot dodatek k izbrani negi. Priporočamo jo predvsem mastni, nečisti koži, ki potrebuje temeljito obnovo. 

Intenzivne nege obraza

Intenzivno nego obraza priporočamo, ko koža potrebuje bogatejšo nego z aktivnimi sestavinami, ki globinsko kožo navlažijo, nahranijo in spodbudijo k samoobnavljanju. Intenzivne nege se priporočajo predvsem zreli koži, pri kateri je že opaziti popuščanje obnovitvenih procesov ali pri koži, ki ni dovolj negovana ali je bila izpostavljena posebnim razmeram.

90 minut, 75 €
Energijska intenzivna nega obraza s sibirskim ginsengom

Nega z bogatimi sestavinami, ki ponovno energijsko obudijo delovanje kože, pospešijo samoobnavljanje, okrepijo zaščito, intenzivno navlažijo ter z učinkom liftinga pripravijo kožo, da ponovno sveže zasije.

75 minut, 73 €
Intenzivna vlažilna nega
obraza

Nega z bogatimi sestavinami, ki ponovno energijsko obudijo delovanje kože, pospešijo samoobnavljanje, okrepijo zaščito, intenzivno navlažijo ter z učinkom liftinga pripravijo kožo, da ponovno sveže zasije.

75 minut, 73 €
Intenzivna pomlajevalna lifting nega z βP3-kompleksom

Ciljna nega za vse tipe kož za boj proti znakom staranja (gube in ohlapnost kože), prefinjena nega združuje nanos učinkovin s strokovnimi tehnikami, ki vidno izboljšajo tonus kože.
Bogate sestavine, peptidni kompleks, hialuronska kislina, vitaminski kompleks, polisaharidi in ostale učinkovine občutno navlažijo, zgladijo, napnejo in pospešijo samoobnavljanje kože.

Dodatki ob negi obraza ali posamezno

Z nekaj majhnimi popravki, lahko uredimo ali poudarimo lepoto vsakega obraza. Storitve lahko izberete ob določeni storitvi ali posamezno.

  • Korekcija obrvi: 10 €
  • Oblikovanje obrvi: 15 € 
  • Barvanje obrvi: 10 €, ob negi 4 €
  • Barvanje trepalnic: 10 €, ob negi 4 € 
  • Barvanje obrvi in trepalnic: 18 €, ob negi 10 €